Velkommen!

Så utrolig kult at du fant veien hit!

Dette er begynnelsen på et lite mateventyr som verken du eller jeg vet slutten på. Høyst sannsynlig ender det opp med et godt måltid med bøttevis av matglede og deilige smaker. Jeg er en typisk slumper, det vil si at jeg sjeldent bruker nøyaktige mål men tar matlagingen litt på feelingen, sånn bortsett fra kakebaking (man kødder ikke med kakeoppskrifter!). Det håper jeg du også gjør, smak på maten, sleng inn de smakene du savner og lek deg med maten. Det er nemlig lov det, å leke seg frem til deilig mat er nesten obligatorisk!

Har du noen lekeeksperter i huset sørg for å få dem med! Barn er helt geniale når det kommer til mat og mitt ønske er at alle barn skal få kokkelere så mye de måtte ønske! La dem delta, la dem smake og del opplevelser rundt sleikepotter, kasseroller og blendere.

Med ønske om å pirre nysgjerrigheten, smakene, matgleden og ikke minst lekenhet, ønsker jeg dere velkommen til Lekendemat!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *