Fredags-tacoen

DSC00004.JPGJeg elsker taco! Aller mest for at den har uendelige muligheter og er en genial anledning til å få i gjengen min grønnsaker i fleng. Uansett hva du serverer, bare kall det taco og alle er med på leken. Ja jeg vet, det er noen av dere som gjerne vil ha det samme hver eneste gang, og det er lov det. Men det blir litt mer gøy om man kaster seg utpå og rocker opp selv den aller mest hardnakka og tradisjonelle tacoen.

I dag har vi rocka det skikkelig opp og serverer både mango, rødkål, sylta rødløk, pepperrotdressing og oppjazza krydderblanding med anis og soya.

Pepperrotdressing

2 dl rømme

2 dl majones

2 ss revet pepperrot

1/2 ts salt

1/2 ts pepper

Rør sammen og la smakene finne hverandre i kjøleskapet.

Enjoy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *