Spooky pletter

Pletter, lapper eller amerikanske pannekaker om du vil, kjært barn har mange navn. Og det er utrolig fascinerende å tegne på dem. Jeg blander røren ut med halvgrovt mel og serverer dette med god samvittighet til kidsa. Vask en gammel flaske godt, vi brukte en ketchuplaske og tok litt av røren og blandet ut med sort konditorfarge. Wohooooo! spooky!

Funker utmerket som kveldsmat, lunsj eller ha røren stående klar slik at ungene selv kan steke når de kommer hjem fra skolen, og er sultne som ti ville ulver.

Pletter

4 egg

5 dl melk

6 dl sammalt hvete fin

1 toppet ts bakepulver

1 klype salt

Visp sammen egg og melk før du blander inn det tørre. Sett stekepannen på middels varme, smelt litt smør i en stekepanne, ha i røren og tegn på et kult mønster. Når det begynner og boble kan du snu den. stek litt på andre siden og vipps er kunstverket ferdig.

Mowahahahaha!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *