My master plan!

Det er ikke til å komme unna, mat må planlegges. Av og til trenger jeg en superhelt i skinnende rustning for å klare det og noen ganger er JEG superhelten med gigastor kappe og vind i håret! Fordi, jeg har nemlig planlagt middagen for en hel uke! Og når jeg til og med klarer å komme meg på butikken, eller bestille mat hjem slik at alle ingrediensene er i hus, ja da blir middagene helt supre. Jeg er Wonder Woman og Buzz Lightyear all in one. For selv om jeg er opptatt å servere gjengen min genial mat som er både likbar, sunn og god, så hjelper ikke det når jeg kommer hjem fra jobb og ikke aner hva jeg skal fikse til middag. Tro meg, da er det som om hele hjernen kortslutter og all sunn fornuft kan seile sin egen sjø og jeg drømmer meg bort i mat som går kjapt. Jo mer sulten jeg blir jo mindre fornuft utøver jeg i mine matvalg og i et kort sekund vurderer jeg å ha pizzaleveranse på speed dial, auch! Og jeg vil jo ikke det, så her er det bare å brette opp ermene, sjekke hva som er i fryseren, kjøleskap, skuffer og skap og komme opp med en genial masterplan for neste ukes middag.

My master plan!


Ukemeny uke 44

Mandag: Fiskesuppe

Tirsdag: Halloween, oh lord! pølser til kidsa:)

Onsdag: Fiskekaker med råkostsalat, pitabrød og chillimajones

Torsdag: Vegetarlasagne

Fredag: Pizza med mozarella, pesto og salami

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *