Mamma, kan vi bli en sånn familie?

Jepp, det var det da.

Poden oppdaget for en stund siden at verden består av ulike familier, fint ikke sant? Det er fint når barna vokser til og oppdager at verden, og ikke minst familielivet finnes i mange ulike varianter. Det er bare å ta en titt i nabolaget, selv her er det fult av ulike familier og jeg liker dem alle som en, men det var en helt spesiell type familie poden ville at vi skulle bli.

Du mamma, kan ikke vi bli en sånn familie? En sånn familie som spiser Taco, hveeeeeeer fredag?

Den så jeg ikke komme……

For en som meg som verdsetter variasjon utav en annen verden, skulle vi bli en sånn familie som spiste en fast middagsrett hver eneste uke. Men hva med alle de andre middagsrettene da? De kommer jo til å hjemsøke oss og være fly forbanna etter å ha blitt utelatt uke etter uke fra middagsbordet. Men okei, jeg er ikke så urimelig at vi ikke kan inngå kompromi. For når jeg tenker meg om så kan jo Taco serveres i uendelige varianter, ikke sant? Så om vi bare har det med jevne mellomrom uten å kalle det fast, ja da er vi blitt en sånn familie som ofte har Tacofredag.

Men nå har alle podene enstemmig ( og det skjer ikke ofte) vedtatt at det nå på fredag skal serveres heeeelt vanlig taco, med vanlige grønnsaker og vanlig kjøtt. Denne fredagen skal vi være en helt vanlig familie som spiser taco, nesten hver fredag:)

Her kommer ukens meny!


Ukemeny uke 45

Mandag: Hjemmelagde fiskepinner med cornflakes, råkost og sweet chillirømme

Tirsdag: Hjemmelaget tomatsuppe

Onsdag: Fiskeboller i hvit saus

Torsdag: Laks i morfarsaus

Fredag: Heeeeelt normal Taco

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *