Hjernefrys!


23547071_10159756720890492_714131664_o.jpg

Når noe er så godt at du bare ikke kan stoppe å spise, da får det fatale konsekvenser om det i tillegg er iskaldt. Nå er jo ikke temperaturene her i Norge slik at det er noe hjelp å få heller, i form av å varme opp hverken deg eller isen. Uansett, is er godt sommer som vinter. Ekstra kult er det når isen er så bra for deg at du meg god samvittighet kan forsyne deg så mange ganger du vil. Når man gir syrlige blåbær følge av en deilig kremete og fet avokado, ja da blir både isen rundere på smak og gir deg en blodsukkerstigning kroppen både liker og fint kan glede seg over. Ta med ungene, la dem mikse sin egen favoritt og fyr løs.

Presenterer herved oppskriften på Nice Ice 2


Blåbær-is med avocado

1 pose frosne blåbær

1 stor moden avocado

2,3 dl vaniljeyoghurt

Ha alt i en bolle og mos sammen med stavmikseren. Føler du for det, gi den et lite dryss med kokos!

Men pass på, det er fort gjort å få hjernefrys!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *