Når julen varer helt til påske og enda litt til!

Blogglivets harde virkelighet skal man ikke stikke under en stol. Lage mat og produsere tekst er ikke alltid mulig å kombinere med lange kvelder på sofaen, Netflix og ønsket om en egen kjøkkenhage.  Ikke minst er fallhøyden stor når man kaller bloggen lekendemat. Man er da ikke leken året rundt, hjelpes meg, hva i alle dager tenkte jeg på!

Like før jul tenkte jeg at dette er så gøy at nå investerer jeg i et bra kamera og oppgraderer bloggen til en ny plattform. De grå hårene poppet ut etter hvert som ny plattform var i gang. helt sant, ikke et eneste grå hår på denne knotten før tekniske plugins kom seilende inn i livet. Jeg er på ingen måte teknisk anlagt og her fikk jeg meg en skikkelig kalddusj! Da julen kom ble det en deilig ferie og som alle vet varer julen helt til påske.  Nå henger julebelysningen fortsatt på garasjen og det er vel på tide å ta ned både den og avslutte bloggferien.

Jeg senker ambisjonene og kommer ikke til å dele ut ukesmenyer, for helt ærlig er de ofte ganske lite lekne. Men noen sprell skal vi få til og jeg ønsker dere velkommen tilbake til min lille lekne matverden!

Tusen trillioner takk til dere som har savner oppdateringer fra Lekendemat, dere er kule!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *